Szolgáltatások - Neunet Bt. Gödöllő

Weboldal, webáruház készítés

A Neunet Bt. legfontosabb tevékenysége a weboldal, webáruház készítés. A weboldal készítés általában pár napig tart. Amennyiben domain regisztráció is tartozik hozzá, akkor a regisztráció időtartama növelheti meg a weboldal készítés idejét. Webáruház készítés alapjába véve egy dinamikus weboldal készítés, általában adatbázis támogatással. Több webáruházat is készített már cégünk, ezek között több autógumi webáruház, de kerekpár nagykereskedelem, és étterem is szerepel. Az általunk készített oldalak jól szerepelnek a keresőkben, ún. jó kereső optimalizálás referenciát jelentenek. A belinkelt oldalon megtalálja referencia munkáinkat is.

Domain regisztráció

A Neunet Bt. több nemzetközi és nemzeti domain tld regisztrációját vállalja. Alapvetően a .hu, .com, .net, .org, .eu domain regisztrációjával foglalkoztunk, de idő közben az ügyfél kéréseket teljesítve több egyéb nemzeti domain regisztrációját is megismertük, úgy mint pl.: .ro, .sk, .de, .at domain regisztráció. A domain regisztrációs szolgáltatásainkról a bal oldali menüben tájékozódhat.

Tárhely, webhely, webtárhely bérlet

A tárhely szolgáltatásaink különböző előre elkészített csomagok alapján szolgáltatunk, de kiszolgálunk különleges igényeket is. Alapvetően statikus és dinamikus tárhelyekre osztató a tárhely szolgáltatás. Statikus tárhelyen csak HTML weboldalakat lehet megjeleníteni, tehát nincs adatbázis és php használatra lehetőség. A dinamikus csomagok általában php tárhelyek, tehát php futtatására is lehetőség van. Emellett természetesen adatbázist is kezelhet a php tárhelyen. Hamarosan kialakítjuk az egyéb speciális tárhely csomagjainkat is. Addig is, ha ilyen tárhelyre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy árajánlatot tudjunk adni erre. A csomagok, amelyet tervezünk: különböző email tárhelyek, az olcsó php tárhely mellett ruby on rails dinamikus tárhely, és telepített alkalmazásos csomagok, mint pl. joomla tárhely, drupal tárhely, wordpress tárhely.