Tárhely bérlet - php dinamikus webtárhelyWebhosting

DIN2500 bérelhető web tárhely

DIN2500 elnevezésű webtárhely bérlet ismertetője. 2,5 GB tárhely, korlátlan adatforgalom, 25 email cím, DNS szolgáltatással.. Különböző speciális php beállítási igényekben is segítünk, sok régi és új php verzió is elérhető: php 4.4, php 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, php 7.0, 7.1, 7.2, 7.3


A tárhely és tárhely bérlet részletes adataiDNS szolgáltatás

Van

Web tárhely mérete

2500 MB

Email postafiókok

25

Email tárhely

2500 MB

Email alias

Korlátlan

PHP tárhely

Van

Időzítés használat

Van

MySQL, adatbázis

Van

Tárhely adatforgalom

Korlátlan

Webtárhely statisztika

Van

Egyéni hibaoldal

Van

Tárhely besorolás

Halado webtárhely A Tárhely akciós éves díja9499 Ft+Áfa/év (Bruttó: 12063.73 Ft/év) A tárhely éves díja14900 Ft+Áfa/év (Bruttó: 18923 Ft/év)DIN2500 ( 2500 MB ) web tárhely csomag megrendelése

A web tárhely bérlet megrendelése:

A csomag első éves díja egyben fizetendő. A hosszabbítás esetén van lehetőség a táblázat szerinti féléves, negyedéses, vagy havi szinten történő fizetésre. Mivel számunkra a rövidebb időtartamú számlázás többlet munkával jár, ezért van, hogy a rövidebb időtartamú szerződések esetében nagyobbra jön ki az éves díj.

A Neunet Bt. neuweb tárhely bérlet szolgáltatásokat bemutató weboldalán jár. Több, 7x24 órában üzemelő nagy teljesítményű linux szerverünkkel szolgáljuk ki ügyfeleink tárhely bérlet igényét. A teljes biztonság és stabil működés, tárhely elérés érdekében erős, redundáns szerverek szolgálják ki a web tárhelyeket, így a weboldalakat.

Néhány szó a tárhely bérletről

Mi a tárhely?

A tárhely egy főként az informatikához köthető kifejezés, amely ilyen eszközök esetén főként a rendelkezésre álló, írható diszk, kártya, usb stick által bizosított adat területet jelent.
A tárhely bérlet szolgáltatáshoz köthetően a tárhely a kiszolgáló szerveren rendelkezésre álló, szolgáltatásban bevont, az internet irányából elérhető, megosztható szabad terület.

Milyen tárhely változatok vannak?

A Neuweb esetében a tárhely elérése, hasznosítása, kiosztása szerint vannak különböző tárhelyek.

Webtárhely

Weboldalak, webes tartalmak kiszolgálására szolgáló tárhely bérlet konstrukciónk. A tárhely egy része elérhető interneten, weben keresztül, másik része az esetleges adatbázis részére, email forgalom részére biztosított.

FTP tárhely

Főként adattárolásra használt diszk tárhely. Egy olyan tárhely, amelyet csak ftp protokollon keresztül lehet elérni, ezáltal biztonságban tarthatóak az adatok az internettől.

Adatbázis tárhely

Külön adatbázis tárhely bérlet megoldásaink is léteznek, főként MySQL és mongodb adatbázis kiszolgáló tárhelyek és tárhely csomagok elérhetőek.

SEO friendly tárhely

A SEO friendly tárhely bérlet konstrukciónk azon nagy látogatottságú és nagy forgalú ügyfeleinknek lett kialakítva, mikor több szerverünkön oldjuk meg a weboldalhoz szükséges tárhely kiszolgálását. Ahogy a nevében is van, főként a weboldalak keresőoptimalizálásához lehet szükség, hogy külön, több gyors szerver is rendelkezésre álljon a statikus tartalmak kiszolgálására. Kiemelt ügyfeleink részére fenntartott tárhely szolgáltatás. Általánosan még nem határoztunk meg tárhely árakat.

Email tárhely

Olyan tárhely csomagokhoz, amikor a tárhely bérlet csak az email forgalom kiszolgálására van fenntartva. Kis- és közepes vállalkozások esetén lehet szükség több email címre és jelentősebb forgalmú email címek használatára. Amennyiben elvárás a beérkezetett levelek tárolása, akkor ennek komoly háttér diszk kapacitás igénye lehet. A szükséges tárhely mérete erősen függhet a felhasználás formájától.