webtárhely bérlet, bérlés

Akciós statikus ftp tárhely ajánlat

Az összes webtárhelyünk megbízható szervereken van kialakítva, a szerverek magyarországi géptermekben vannak elhelyezve, így a rendelkezésre állásuk meghaladja a 99,9%-ot. Minden szerverünk redundáns felépítésű, így kialakításukkal biztosíthatjuk, hogy tárhelye folyamatosan elérhető maradjon.

Az FTP tárhely csomagunkat elsősorban statikus adattárolásra javasoljuk. A csomaghoz 1 db FTP usert biztosítunk, viszont igény esetén több FTP user is beállítható. A tárhely tartalmáról napi és heti biztonsági mentéseket készítünk, 2 hétre visszamenőleg. Ezen csomagunkhoz is elérhető az FTP IP szűrés, ezzel is fokozva a biztonságot.

FTP tárhely csomagjaink

Min. időtartam
Alap díj
Megrendelés

1 GB FTP tárhely

1 év

2.000 Ft / év

SignUp

5 GB FTP tárhely

1 év

5.000 Ft / év

SignUp

15 GB FTP tárhely

1 év

12.000 Ft / év

SignUp

50 GB FTP tárhely

1 év

30.000 Ft / év

SignUp

100 GB FTP tárhely

1 év

50.000 Ft / év

SignUpAmit a statikus és dinamikus tárhely bérletről tudni kell

Mi a különbség a dinamikus tárhely és a statikus tárhely között?

A statikus tárhelyeinken csak html alapú weboldal helyezhető el, nincs lehetőség php szkript futtatására. Ez a tárhely használható ftp tárhelynek, vagy email tárhely részére is. A statikus tárhely teljes méretéig használható email tárhelynek. Jó minőségű és gyors levelező szervert biztosítunk a levelezésére számára. Tudjuk kis és közepes vállalkozások levelezésének a kiszolgálását is.

A dinamikus webtárhelyeinken php futtatására és MySQL adatbázis használatára is lehetőség van. A webtárhely bérlettel együtt hozzájuthat egy weboldal kiszolgálására is alkalmas tárhelyhez, valamit az email kiszolgálására is alkalmas levelező szerver kiszolgálására. Várjuk magánszemélyek mellett kis és közepes vállalkozásokat is jó minőségű, mégis olcsó akciós webtárhely szolgáltatásunk használatára.