webtárhely bérlet, bérlés

Osztott »SEOfriendly« webtárhely ajánlat

Az összes webtárhelyünk megbízható szervereken van kialakítva, a szerverek magyarországi géptermekben vannak elhelyezve, így a rendelkezésre állásuk meghaladja a 99,9%-ot. Minden szerverünk redundáns felépítésű, így kialakításukkal biztosíthatjuk, hogy tárhelye folyamatosan elérhető maradjon.

Megosztott, úgynevezett » SEOfriendly « webtárhely megoldással is foglalkozunk. A » SEOfriendly « tárhely megoldásunk lényege, hogy egy weboldal tartalmának a kiszolgálását képesek vagyunk több szerver között megosztva is kiszolgálni. Tehát, amennyiben a weboldal úgy lett elkészítve, hogy több szerveren megosztott tartalmakat jelenít meg, mi biztosíthatjuk a több szerverünkkel, hogy a különböző tartalmakat, földrajzilag és fizikailag is több szerverről szolgáljuk ki.
A megoldásunk azért kapta a » SEOfriendly « webtárhely nevet, mert a SEO, avagy a kereső optimalizáláshoz lehet szükséges, hogy egy weboldal az egyes tartalmakat fizikailag több IP címmel rendelkező, különböző neveken elérhető weboldalról szolgálja ki. Ennek az egyik leáltalánosabb megoldása, mikor egy nagy forgalmú weboldal, webáruház statikus tartalmát (képeket, css fájlokat, javascript fájlokat) egy külön, gyorsabb, csak statikus tartalmakat kiszolgáló szerverről szolgáltassa.
Amennyiben tehát olyan megoldásra van szüksége, hogy egy weboldal tartalma több szerver között osztott legyen, akkor lépjen kapcsolatba velünk, hogy a részleteket megbeszélhessük és személyreszabott ajánlatot készíthessünk.
Amit a statikus és dinamikus tárhely bérletről tudni kell

Mi a különbség a dinamikus tárhely és a statikus tárhely között?

A statikus tárhelyeinken csak html alapú weboldal helyezhető el, nincs lehetőség php szkript futtatására. Ez a tárhely használható ftp tárhelynek, vagy email tárhely részére is. A statikus tárhely teljes méretéig használható email tárhelynek. Jó minőségű és gyors levelező szervert biztosítunk a levelezésére számára. Tudjuk kis és közepes vállalkozások levelezésének a kiszolgálását is.

A dinamikus webtárhelyeinken php futtatására és MySQL adatbázis használatára is lehetőség van. A webtárhely bérlettel együtt hozzájuthat egy weboldal kiszolgálására is alkalmas tárhelyhez, valamit az email kiszolgálására is alkalmas levelező szerver kiszolgálására. Várjuk magánszemélyek mellett kis és közepes vállalkozásokat is jó minőségű, mégis olcsó akciós webtárhely szolgáltatásunk használatára.